Andra Grosu
Principalele domenii de expertiză ale Andrei includ angajamentul intercultural, managementul afacerilor, dezvoltarea pieței, descoperirea talentelor, formarea, integrarea culturală și furnizarea de servicii. Principalele sale industrii de expertiză sunt ospitalitatea, educația, sănătatea și serviciile financiare.
Andra este, de asemenea, fondatorul și CEO-ul restaurantului românesc Yashibe situat în prefectura Gifu, Japonia. În prezent este doctorand la Universitatea de Studii Economice din București, specializată în practică agilă transfrontalieră, managementul talentelor și arhitectură organizațională. Ea are peste 20 de ani de experiență de lucru cu clienți globali în proiecte de transformare digitală, dezvoltare executivă, planificare a succesiunii și evaluarea talentelor.
În prezent, își desfășoară cercetarea de doctorat în „Ospitalitate emergentă și practici de management a talentelor” la Universitatea de Studii Economice București.
Andra locuiește în Gifu (Japonia).